Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Mördaren är på väg
Isbn: 978-91-8000-479-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2022
Narrator: Kjell "Coach" Bengtsson
Length: 6 hours 27 minutes

Audiobook

Mördaren är på väg

I en eldhärjad stuga i ett skogsområde nära Uppsala hittas en död kropp. Identifieringen av offret blir svår och ställer till bekymmer för utredningsledaren Kenneth Klintman och hans båda medhjälpare, Lisa Norén och Katarina Solberg. Spåren leder så småningom till Hälsingland och niporna vid Ångermanälven. Samtidigt hittas flera döda kvinnor längs E4 i både norr och söder.

Polistrion i Uppsala börjar ana vem seriemördaren kan vara, men ett förfluget ord upplyser gärningsmannen om att han är avslöjad. Han beslutar sig för att tysta kommissarie Solberg och det hela blir en rafflande kamp mellan två viljestarka motståndare.

”Mördaren är på väg” är den tredje, fristående delen i serien om de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg. Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone