Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Efter regn
Isbn: 978-91-8916-974-6
Förlag: Pärlan Förlag
Kategori:
Romaner 12-15 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Efter regn

När Moa börjar sjunde klass faller allt samman runt henne. Bästa vännen Minna sviker, mamma går in i en djup depression, samtidigt som hennes pappa knappt är hemma. Inte blir det lättare av att hon blir utfryst av klassens tjejgäng i den nya skolan. Det ser ut som om mörkret är ogenomträngligt, tills hon följer en stig genom skogen och hittar ett nergånget stall och en döende häst.

Kommer Moa att kunna rädda hästen? Är den ljushårige killen i stallet mer än en vän? Och är det verkligen sant att Gud kan göra allting nytt?

En bok om hästar, drömmar, kärlek och Gud ... och inte nödvändigtvis i den ordningen.

Med författarens ord:
“När Gud började ge mig en allt större och större nöd för den brunhåriga flickan på busshållplatsen som alltid tycktes fyllas av ångest var morgon skolbussen kom, blev jag allt mer beslutsam. Jag skulle skriva en bok. En bok till alla de ungdomar i vårt land som lider av ensamhet och utfrysning. En bok till dem som ingen tycks se eller vilja veta av. För jag vet att smärtan som hugger i mitt hjärta när jag ser de här tjejerna är bara en liten, liten del av den smärta som fyller Guds hjärta när han ser sina barn utfrysta och ignorerade. Det var inte så han skapade dem. Han skapade dem till prinsessor i sitt kungarike och på något sätt måste de få reda på det. Eftersom jag inte hittade en liknande bok till för att leda unga tjejer in i sin rätta identitet hos Fadern bestämde jag mig för att skriva den själv.”

Joanna Hjalmarsson har ett stort hjärta för hästar, friluftsliv och nationerna. Idag arbetar hon med den internationella missionsrörelsen Ungdom med Uppgift där hon lärjungatränar ungdomar med syftet för dem att lära känna Gud och göra Honom känd. Joannas stora längtan och passion är att se unga tjejer upptäcka och omfamna sin sanna identitet som djupt älskade kungadöttrar.

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone