Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Inkräktarna
Isbn: 978-91-6424-428-4
Publisher: Piratförlaget
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2022

E-book

Inkräktarna

”Tempot är rasande högt hela vägen och Dave vet hur man fångar sin publik. Det här är boken som du tar med till stranden och som är utläst när du ska hem.”

Göteborgsposten

Möt grannarna du kommer att älska att hata

Lowland Way är ett paradis i utkanten av London. En mysig gata med vackert renoverade sekelskifteshus, trevliga grannar som gärna umgås, och välartade barn som leker utomhus. Tills en gammal dam dör och hennes hus ärvs av paret Darren och Jodie, som är annorlunda än gatans andra invånare.

Snart är vägen full av bilvrak som Darren ska laga , hårdrock dånar från det nya parets hus långt in på småtimmarna, och idyllen byts mot bråk, intrigerande och dålig stämning.

Allt ställs på sin spets när ett fruktansvärt brott begås en tidig söndagsmorgon. Grannarna är chockade, och rörande överens om att Darren är den skyldige. Men det finns ett problem: Polisen håller inte med. Och nästa gång knackar de på din dörr.

Inkräktarna är en psykologisk thriller om hemligheter, klasshat och vår tids fixering vid våra bostäder och deras värde. En spännande och känsloväckande roman av en av Englands mest populära thrillerförfattare.

Du kommer garanterat att vibrera av återhållen ilska… en elegant skriven psykologisk thriller. The Guardian

En febrig atmosfär byggs upp, där Candlish återigen synliggör fördomarna och de själviska handlingarna hos sina medelklasskaraktärer. Sunday TimesLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone