Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Meningen med döden
Isbn: 978-91-8000-398-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2022
Narrator: Kjell "Coach" Bengtsson
Length: 6 hours 51 minutes

Audiobook

Meningen med döden

När polisen kallas till en gammal rivningskåk i utkanten av Uppsala gör man en fasansfull upptäckt: på en smutsig madrass i en stor blodpöl ligger ett gråtande spädbarn. I övrigt är huset alldeles tomt. Det blir upptakten till en rad makabra händelser som leder till en intensiv jakt på ett kriminellt gäng med mord, droghandel och trafficking på programmet. Och än en gång får de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg ta sig an ett fall med oanade vändningar.

”Meningen med döden” är den andra, fristående delen i serien om de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg. Ulf Broberg och Kjell E. Genberg har låtit några av sin respektive huvudpersoner från tidigare böcker stråla samman för att lösa riktigt svåra fall som hamnar på Uppsalapolisens bord.

Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone