Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Kall korruption
Isbn: 978-91-8000-371-1
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: December 2021
Narrator: Charlotta Åkerblom
Length: 10 hours 22 minutes

Audiobook

Kall korruption

När journalisten Håkan mirakulöst överlever ett mordförsök, bestämmer han sig för att gräva vidare i vad som kan ha legat bakom. Tillsammans med sin vän Jeanette, polisintendenten på Nationella operativa avdelningen (NOA), hittar han kopplingar till ett fall rörande förfalskade läkemedel, som de arbetat med tidigare. När både Håkans chef och Jeanettes överordnade ber dem att hålla sig borta från fallet blir deras strävan efter sanningen bara ännu större. De bestämmer sig för att fortsätta efterforskningarna på egen hand och snart inser de att det rör sig om organiserad brottslighet och korruption på samhällets högsta nivå.

”Kall korruption” är en fristående uppföljare till ”Bitter medicin”. I böckerna får man följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av organiserad brottslighet.

Anders Burén har mer än 40 års erfarenhet av polisyrket och har arbetat som utredare, spanare och kriminaltekniker, samt varit operativ spaningschef på Länskriminalen i Stockholm.

Gela Forsell är utbildad jurist och arbetade i över 20 år som polis, bland annat som kommissarie på Nationella operativa avdelningen, NOA.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone