Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Investera framgångsrikt
Isbn: 978-91-8944-891-9
Publisher: Bookea
Category:
Economics & Business
Accessible since: November 2021

E-book

Investera framgångsrikt

Att investera framgångsrikt är egentligen enkelt och det är ingen hemlighet vad som fungerar. Ändå kommer de flesta investerare inte i närheten av börsens avkastning. Hur säkerställer du att du maximerar sannolikheten till hög avkastning på ditt kapital?
Genom att tydliggöra konsekvenserna av våra val blir det mycket lättare att agera rätt och undvika misstag. Hur mycket påverkas till exempel avkast-ning och värdeutveckling av att försöka tajma marknaden eller av att vara för defensiv? Kortsiktighet och omotiverad rädsla är väldigt kostsamt.
Våga tro på framtiden och använd beprövat framgångsrika aktieindexbase-rade metoder och samhällets förändring för att skapa värde. Digitaliseringen stöper om samhället i grunden och har precis som ränta-på-ränta-effekten exponentiell potential. Utnyttja kraften!

 

Martin Holtz har över 20 års erfarenhet av investeringar. Han har bland annat varit ansvarig för förvärv på Atos Medical under tiden Private Equity bolagen Nordic Capital respektive EQT var huvudägare. Martin är civilekonom och civilingenjör från Lunds Universitet /University of British Columbia.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone