Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Djupavslappning med Lena
Isbn: 978-91-9863-079-4
Publisher: BY MBP
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: November 2021
Narrator: Lena Bonander
Length: 26 minutes

Audiobook

Djupavslappning med Lena

Meditation Djupavslappning med Lena 

Lena guidar dig igenom en djupavslappning som bland annat innehåller en kroppsscanning. Du kan lyssna på djupavslappningen när helst du känner att du behöver återhämtning på djupet, när du behöver en lugn stund för dig själv med fokus på återhämtning. 

Du kan också lyssna på djupavslappningen innan du ska sova om du vill, när du känner att du håller på att somna låt det bara ske du behöver inte lyssna klart. Se till att du har det lugnt och skönt omkring dig.Lägg dig bekvämt tillrätta kanske i din säng, på en yogamatta eller i din soffa. Ta gärna en filt på dig,stötta upp kroppen med kuddar om det behövs.

Du behöver inte ligga helt stilla, om du av någon anledning tex känner oro i kroppen, sinnet rör då på dig för att släppa lite på spänningarna.

Lena Bonander driver företaget Lena Bonanders Massage & Friskvård och arbetar sedan 2011 med yogakurser, hälsorådgivning, stresshantering, sömnrådgivning. Samt  föreläser inom ämnena sömn & återhämtning, stress, andningens betydelse för hälsan, motivation, och kost.

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone