Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Djupavslappning med Lena
Isbn: 978-91-9863-079-4
Förlag: BY MBP
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Lena Bonander
Length: 26 minuter

Ljudbok

Djupavslappning med Lena

Meditation Djupavslappning med Lena 

Lena guidar dig igenom en djupavslappning som bland annat innehåller en kroppsscanning. Du kan lyssna på djupavslappningen när helst du känner att du behöver återhämtning på djupet, när du behöver en lugn stund för dig själv med fokus på återhämtning. 

Du kan också lyssna på djupavslappningen innan du ska sova om du vill, när du känner att du håller på att somna låt det bara ske du behöver inte lyssna klart. Se till att du har det lugnt och skönt omkring dig.Lägg dig bekvämt tillrätta kanske i din säng, på en yogamatta eller i din soffa. Ta gärna en filt på dig,stötta upp kroppen med kuddar om det behövs.

Du behöver inte ligga helt stilla, om du av någon anledning tex känner oro i kroppen, sinnet rör då på dig för att släppa lite på spänningarna.

Lena Bonander driver företaget Lena Bonanders Massage & Friskvård och arbetar sedan 2011 med yogakurser, hälsorådgivning, stresshantering, sömnrådgivning. Samt  föreläser inom ämnena sömn & återhämtning, stress, andningens betydelse för hälsan, motivation, och kost.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone