Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Betongfeber
Isbn: 978-87-2805-443-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2021
Narrator: Lily Bigestans
Length: 9 hours 0 minute

Audiobook

Betongfeber

'Klådan i Viola Forslings ansikte har nu tillfälligt trängts tillbaka av kylan. Dags att stänga till fönstret som stått på vid gavel hela kvällen. Men en lagom stor springa får vara kvar. Det måste vara så, annars blir ju luften här inne så fruktansvärt torr. Förvandlar munnen, svalget, lungorna till sandpapper. Retar slemhinnorna till vansinne.'

Det är något som inte stämmer i Nackareservatets nybyggen. Husen är sjuka. Människorna som bor där blir också sjuka. Hypokondriker, säger maktens företrädare. När en trebarnsmamma till slut försöker ta tag i saken blir det startskottet på en rad obehagliga händelser. En anlagd brand riskerar livet på en oskyldig flicka som nästan blir innebränd. Var tilltaget tänkt att tysta? Inte långt senare hittas en kvinna död i Söderbysjön, inlindad i en presenning och vriden i en onaturlig ställning. Var hon också någon som behövde tystas?

'Betongfeber' är en nervkittlande spänningsroman om makt, korruption och en smutsig byggindustri.

Staffe Aourell, född 1947, är en svensk författare från Stockholm som tidigare arbetat inom skola och vård. Debutromanen 'Betongfeber' utkom år 2021. Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone