Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Och han älskade dem alla
Isbn: 978-91-8023-358-3
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2021
Narrator: Henrik Bergström
Length: 13 hours 45 minutes

Audiobook

Och han älskade dem alla

Från världens bäst säljande författare – andra boken om Alex Cross

»Nästan omöjlig att lägga ifrån sig..« Los Angeles Times

»James Patterson är Mästaren. Punkt.« Ian Rankin

Casanova är en dödlig bekantskap för kvinnor. Någonstans i den amerikanska södern håller han sig med ett harem av unga, vackra, intelligenta kvinnor. Och han mördar: polisen har återfunnit två kroppar, och Casanova har lämnat sin signatur. När kriminalinspektör Alex Cross från Washington D.C.-polisen får veta att hans unga brorsdotter kidnappats under sin läkarpraktik anar han det värsta, och hans farhågor ska besannas. 
Samtidigt som Casanova härjar på östkusten rör sig dessutom en andra seriemördare, Gentlemannen, på västkusten. Hans tillvägagångssätt är kusligt likt Casanovas, och ännu värre: de båda seriemördarna verkar samarbeta. 
Alex Cross blir indragen i sin hittills svåraste utredning. Till sin hjälp har han Kate McTiernan – den enda som lyckats undkomma Casanova med livet i behåll.

JAMES PATTERSON har haft fler New York Times-bästsäljare än någon annan författare genom tiderna, vilket har gett honom en plats i Guinness Rekordbok. Sedan hans första roman vann Edgar-priset 1977 har hans böcker sålt i mer än 300 miljoner exemplar. Alex Cross-romanerna är de senaste 25 årens mest populära deckarserie – Och han älskade dem alla är den andra boken i serien, som även har filmatiserats med Morgan Freeman och Ashley Judd i huvudrollerna.

»Patterson fick till en spektakulär fullträff med sin förra bok, den bästsäljande I spindelns nät. Och han älskade dem alla är ännu bättre.« Dallas Morning News

»Högintensiv, briljant läsning.« Larry King, USA Today

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone