Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Drottningens kurir
Isbn: 978-87-1159-429-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: June 2021

E-book

Drottningens kurir

Landsortsflickan Andora Bland anländer till Greenwich Palace för att tillträda sin tjänst som hovdam till Elizabeth I. En tjänst som hon vet både kan vara farlig och spännande. När Andora möter Sir Hengist Wake misstänker hon först att han är en förrädare. Han bestämmer sig för att uppvakta Andora och vinner snart hennes hjärta. Men varför vill Sir Hengist egentligen kurtisera henne? Nu är Andora förälskad i den man som hon tidigare hatade. Hur ska hon kunna lita på sig själv när hon har ett så förrädiskt hjärta?

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone