Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Döden i Nynäshamn III
Isbn: 978-91-8928-191-2
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Döden i Nynäshamn III

FEELGOOD MED SPÄNNING OCH HUMOR På den gnistrande isen utanför Nynäshamn snubblar en ung pojke på en fastfrusen låda. Kriminalkommissarie Sten Strand som också är ute på en skridskotur hjälper till att hacka loss och öppna den mystiska lådan. Den visar sig innehålla en avsevärd mängd pengar. Det blir början på en spännande vår för Sten Strand och hans team, som även får flera dödsfall på sitt bord. Hör de ihop med den upphittade lådan?Handlingen utspelar sig i Stockholms södra skärgård med Nynäshamn som utgångspunkt för utstickare till Stora Vika, Torö, Handen och Stockholm. Berättelsen visar sig även ha internationella förgreningar och ett smugglingsförsök kan kopplas till Ludvika.

Döden i Nynäshamn III är den tredje Nynäshamnsdeckaren med kriminalkommissarie Sten Strand i huvudrollen. Det är en fristående uppföljare till I vattenbrynet/Dödlig hämnd och Dödligt bedrägeri.  

Anders B.O. Jonsson är civilingenjören som, efter ett långt yrkesliv med spännande erfarenheter från en stor del av världen, hittat tillbaka till Nynäshamn för att skildra livet vid havet på ett humoristiskt, humanistiskt och spännande sätt.   Omslagsbilden är tagen av den i Nynäshamn baserade skärgårdsfotografen Sören Colbing.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone