Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Sanningen ... finns därute?
Isbn: 978-87-2671-148-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Sanningen ... finns därute?

Jakten på sanningen kan vara en lång och krokig historia. Men någonstans finns den – ute i rymden eller närmre ekvatorn. I denna samling från Novellmästarna är det just sanningen som står i centrum. Det kan handla om ett julfirande på månen eller ett mordvittne som förträngt det allra viktigaste. Vi får även träffa på övernaturliga väsen, ta del av en intim pratstund och uppleva ett spännande familjedrama med en oväntad twist. Som grädde på moset når vi förstås i slutändan vårt huvudmål: den eftertraktade Sanningen.

'Sanningen... finns därute?' är en novellsamling som sammanställts av Novellmästarna. Den innehåller texter skrivna av Ulf Durling, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Niki Loong, Helena Sigander och Cecilia Wennerström.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges främsta författare för att främja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var då Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom åren. Den senaste samlingen innehöll noveller från medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone