Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Oskuld?
Isbn: 978-87-2671-142-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Oskuld?

Finns det någonstans i världen en oskyldig människa? Redan som barn börjar vi belasta samvetet och under livets gång gör vi oss sedan skyldiga till både det ena och det andra - stort som smått. Just oskuldens vara eller icke vara är temat för denna samling berättelser. Vi får till exempel följa med tonårspojken på jakt efter något förbjudet, samt undersöka datorn som drabbats av en mycket liten sabotör. Dessutom bjuds det på betydligt tyngre skulder, där till och med döden har ett finger med i spelet...

'Oskuld?' är en novellsamling som sammanställts av Novellmästarna. Den innehåller texter skrivna av Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Niki Loong, Pia Lindestrand och Helena Sigander.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges främsta författare för att främja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var då Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom åren. Den senaste samlingen innehöll noveller från medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone