Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Ensam hemma
Isbn: 978-87-2671-136-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller
Tillgänglig sedan: november 2020

E-bok

Ensam hemma

Ensamhet kan få oss att göra underliga saker - och likadant blir det om tillvaron slår över åt rakt motsatt håll. Ibland händer dessutom sådant som får en att undra om inte hjärnan har ballat ur fullständigt. I denna samling får vi bl.a. stifta bekantskap med ett medium, en drakflicka och en man som får en livsviktig varning. Som om det inte vore nog får vi även en inblick i hur framtidens nätdejting kan se ut. För visst är det väl dumt att nöja sig med utbudet på Tellus, när det ändå finns en hel galax...

'Ensam hemma' är en novellsamling som sammanställts av Novellmästarna. Den innehåller texter skrivna av Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, Helena Sigander och Cecilia Wennerström.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges främsta författare för att främja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var då Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom åren. Den senaste samlingen innehöll noveller från medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone