Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for SOMNA SKÖNT Stugan vid sjön
Isbn: 978-91-6423-454-4
Publisher: Piratförlaget
Category:
Short stories
Accessible since: November 2020
Narrator: Tomas Bolme
Length: 60 minutes

Audiobook

SOMNA SKÖNT Stugan vid sjön

Somna skönt är en serie noveller inlästa av Tomas Bolme som placerar dig i en miljö där du känner dig trygg och avslappnad, där oro och malande tankar glider undan, och där du lättare kan komma till ro och somna. Texten är en genväg till tankar och känslor som får dig att slappna av och må bra. Berättelsen hjälper dig att i tankarna spinna vidare på egna, liknande upplevelser. Så övergår Tomas Bolmes röst i din egen, inre röst när du långsamt faller i sömn.

Somna skönt – novellerna är till för dig som har svårt att somna eller för dig som vaknar upp mitt i natten och sen har svårt att somna om. Varje novell inleds med en lugnande berättelse som suger in dig och hjälper dig att bryta de surrande tankar som gör det svårt att somna. Du kan välja mellan en rad olika noveller från situationer du trivs med. Varje berättelse avslutas med en avslappningsövning som hjälper dig att komma till ro. Du kan somna, vakna till och ändå följa med i berättelserna.

Du kommer märka att texterna fungerar ännu bättre efter ett par genomlyssningar, när din kropp lärt sig hur avslappningstekniken fungerar.

Författaren Patrik Bergström har haft en lång karriär både inom näringslivet och som barnboksförfattare. Här delar han med sig av tekniker och erfarenheter han tillägnat sig under många stressiga år.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone