Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Löparen
Isbn: 978-87-2667-899-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery Society & Culture
Accessible since: August 2020
Narrator: Kristina Leon
Length: 10 hours 51 minutes

Audiobook

Löparen

Daniel har fått nog. Frustrerad med politikernas otydliga och undvikande tillvägagångssätt och svenska rättssystemets brister har han bestämt sig för att göra något. Något som verkligen påverkar. Han har noga utsett sitt första offer och är beredd på att göra det som krävs för att en gång för alla motarbeta förfallet i samhället …

Kommissarien Lisa Engelbrekt har sett det mesta under sin tid som polis, mer än hon hade velat se. Efter åratal av att ha utrett fruktansvärda brottsplatser och gruvliga mord börjar hennes tro på samhället slutligen att vackla. I sin utredning av Daniels framfart inser hon dock snart att hennes och Daniels mål kanske inte är så olika trots allt. Men Lisa måste hitta Daniel - innan det är för sent.

Fredrik Ström är en svensk författare och mångsysslare och romanen “Löparen” (2020) är hans debutroman. Löpning är också en av Fredriks stora intressen, när han inte skriver eller umgås med sin familj springer han, och intresset för löpning har tagit honom genom lopp på hela 100 kilometer.  Den tryckta utgåvan av boken är utgiven på förlaget Ekström & Garay.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone