Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for NOLL SJÄLVKÄNSLA
Isbn: 978-91-8918-092-5
Publisher: Bookea
Category:
Psychology
Accessible since: May 2020

E-book

NOLL SJÄLVKÄNSLA

Denna bok innehåller fall och personliga erfarenheter av klienter som lär sig att tillfriskna från sitt känslomassiga beroende och medberoende.
Emotionell smärta är svårare att känna och utstå än fysisk smärta. Det finns många personer bundna till känslomassig smärta och drama.
Känslomassigt beroende ar en fysisk, mental, emotionell och andlig sjukdom, som en stor del av vårt samhälle lider av. Ett av dess symtom ar medberoende, och det finns en lösning för det.
Medberoende är ett syndrom som består av dysfunktionella beteendemönster som perfektionism, att vara till lags, manipulation, kontrollbehov, bekräftelsebehov, oförmåga att fatta beslut, offerroll, m.m.
Medberoende innehåller antagandet av att vi ar ofullständiga. Denna tro förvandlar oss till människor med stort behov av att vara behövda. Vi lär oss att söka kärlek ifrån en plats av ett omättat behövande och göra vad som krävs för att få den.
Utan självkänsla förlorar vi kontakten med livet. Det finns bara belöningar kvar som lämnar oss med ångest och tomhet. När vi blir beroende tappar vi var anknytning till livet och får ett andrahandsliv.
Denna bok ar ursprungligen skriven på spanska och har översatts till engelska och svenska.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone