Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Du är inte dina tankar
Isbn: 978-91-8901-168-7
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
Short stories Psychology Medicine & Health Media, information & communication industries Economics & Business
Accessible since: April 2020
Narrator: Camilla Gyllensvan
Length: 19 minutes

Audiobook

Du är inte dina tankar

Tro inte allt du tror på-

Vet du att du tänker ca 65,000 tankar per dag. 95 % av de tankar du tänker idag tänkte du även igår... vi kan inte tänka nya tankar utan att först fått ny input.

Människan är van att tänka i samma tankebanor som vi brukar. Hur många "nya" tankar har du per dag? 

Vi utför saker på det sätt vi vant oss vid och vi reagerar på händelser precis som vi brukar göra. "Om du fortsätter göra som du alltid gjort, kommer du få samma resultat som du alltid fått ". Det är hur vi automatiskt reagerar eller snarare hur vi väljer att reagera på saker och ting som gör att vi påverkas och inte själva händelsen i sig. Hjärnan är vår tolkningsmaskin.

Våra tankar och vårt beteende hör starkt ihop. Vår hjärna kan inte uppfatta skillnaden mellan fantasi och verklighet. Och det är där vi många gånger fastnar och inte kommer vidare.

Du är inte dina tankar är en fristående del i serien Tips från coachen, som syftar till att ge inspiration och kunskap. Texten är en del av boken Gamechanger som ges ut av Mindboozt publications under 2020 

Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone