Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Modern mystik: den dolda vägen till inre klarhet
Isbn: 978-87-2645-253-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Psychology
Accessible since: April 2020
Narrator: Kajsa Ingemarsson
Length: 10 hours 53 minutes

Audiobook

Modern mystik: den dolda vägen till inre klarhet

Har du någonsin funderat över meningen med tillvaron? Kanske har du undrat vilket steg som är rätt att ta härnäst? I boken "Modern mystik" bjuds läsaren in att utforska sin egen inre kraft och öppna upp sig för något större. Det finns en intelligens i universum som vi inte alltid förstår oss på, men som kan vägleda och hjälpa oss att använda våra förmågor på bästa sätt.

Med hjälp av exempel från sitt eget liv - och med en modern vinkling på uråldrig kunskap - visar Kajsa Ingemarsson hur man lär sig lita till sin egen intuition, på vägen mot att finna den berömda "meningen". Vägen är sällan spikrak och de hinder som dyker upp är där för att uppmuntra oss att växa och utnyttja vår fulla potential. Det finns inga snabba lösningar - men vid bokens slut har du tagit ännu ett steg på din vandring.

Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002. Hennes roman "Små citroner gula” var en av 2000-talets mest sålda böcker och har också filmatiserats. Med trilogin om Hjärtats väg inledde hon 2013 en ny inriktning på sitt författarskap, och hon är i dag en uppskattad inspiratör inom områdena personlig utveckling, självkännedom och mystik.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone