Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Riktad Uppmärksamhet
Isbn: 978-91-8901-157-1
Publisher: Mindboozt Publications
Category:
Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2020
Narrator: Camilla Gyllensvan
Length: 13 minutes

Audiobook

Riktad Uppmärksamhet

Riktad uppmärksamhet

En meditation som stillar ditt tankebrus och får dig att vara mer närvarande i nuet. Du kan då utveckla din förmåga att rikta uppmärksamheten på det som du väljer och blir mer medveten på när den vandrar i väg. På så sätt bidrar denna träning till att du kan öka kvaliteten i det du gör samt att du frigör energi för dig själv.

Denna korta övning passar bra närhelst du vill under dagen, när du behöver stilla tankebruset och rikta uppmärksamheten på något annat. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 5 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning. meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se

 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone