Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Den kungliga bruden
Isbn: 978-87-1177-681-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Monica Einarson
Length: 5 timmar 25 minuter

Ljudbok

Den kungliga bruden

Prinsessan Zozina av Lützelstein går motvilligt med på sin fars önskan att gifta sig med kung Gyórgy av Dórsia. Genom grannländernas allians hoppas de kunna stärka sin ställning mot det tyska stormaktsväldet. Till sin förfäran upptäcker Zozina att den blivande maken är lika obehaglig som ryktet säger, och hon förälskar sig istället i den både godhjärtade och stiliga prinsen. Det verkar som att hon för sitt lands skull måste finna sig i ett kärlekslöst äktenskap och ge upp tanken på sin prins. Men oväntade händelser väcker hennes hopp åter till liv – kanske kan lycka och sann kärlek segra trots allt.

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone