Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Uppdrag sanning
Isbn: 978-91-7809-132-4
Publisher: Brombergs Bokförlag
Category:
Memoirs & Biography Society & Culture
Accessible since: February 2020
Narrator: Anna Hedenmo
Length: 3 hours 27 minutes

Audiobook

Uppdrag sanning

Anna Hedenmo är en av Sveriges mest välrenommerade journalister. I flera decennier har vi sett henne grilla politiker i direktsändning. Vi har också följt hennes rapporteringar från extrainsatta nyhetssändningar i samband med nationella katastrofer och sett henne intervjua kända personer i TV-programmet Min sanning. I en tid när nyhetsflödet kan kännas överväldigande, där sociala medier spelar en allt större roll och katastrofbevakning har blivit en del av vår vardag, behöver vi förstå hur journalistiken fungerar.

Genom att ta oss med bakom kulisserna och dela med sig av sina erfarenheter ger Anna Hedenmo en inblick i vilka överväganden man tvingas göra när man står inför en direktsändning, hur man får mediatränade politiker att tala klarspråk och hur man som journalist vågar ställa de obekväma frågorna.

ANNA HEDENMO är journalist på Sveriges Television, bland annat som programledare för Agenda och Min sanning. Hon har även varit nyhetsankare, hållit i partiledardebatter och valvakor, samt direktsänt från Nobelfesten.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone