Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Tänk positivt | Positivt tänkande
Isbn: 978-91-9859-490-4
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2019
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 38 minuter

Ljudbok

Tänk positivt | Positivt tänkande

Ljudboken har producerats i samråd med  leg. läkare, som dessutom är psykiater och leg. psykoterapeut.

Självhypnos kan hjälpa dig att utveckla en positiv attityd och må bra!

Det är inte lätt att må bra och behålla en positiv attityd i dagens samhälle. Det finns mycket frustration och negativa faktorer som omger oss. Hur ska vi då kunna tänka positivt när vi konfronteras med sjukdom, penningproblem, familjekonflikter eller olyckor? Att titta på nyheterna bygger oftast på eländet då det är mest negativa nyheter som speglas. Vi upplever alla perioder i vårt liv när allting känns lite tyngre och mörkare. Det kan vara t.ex. när vi går in i hösten, när vädret blir kallare, när löven faller från träden och dagarna blir kortare.

Negativt tänkande kan uppkomma efter en olycklig eller oturlig händelse eller genom någon typ av yttre påverkan. Detta tänkande kan sedan sprida sig och börja influera andra områden i livet. Och rätt som det är, börjar det mesta te sig kallt och grått. Istället för att du ska må bra verkar allt få en negativ stämpel och saknar helt några ljustecken. Det kan få dig att känna dig arg, ledsen, lurad och kanske t.o.m. deprimerad. 

Tänka positivt

Om du på ett medvetet plan hade kunnat ha kontroll på dina tankar och attityder, så hade detta inte längre varit något problem. Du hade då kunnat åstadkomma positiva förändringar, eller hur? Det faktum att du inte lyckats betyder att problemet finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det är där som förändringen måste ske - i ditt undermedvetna.

Att tänka positivt med hjälp av självhypnos

Positiva tankar föder positiva resultat. Problemet är dock att några av våra mest ihärdiga, självförgörande föreställningar är djupt lagrade i vårt undermedvetna. Där har dom kraften att underminera vår lycka och sabotera vår framgång. Men du kan obesvärat ändra dessa inre negativa utrymmen till att producera de resultat som du vill ha med detta kraftfulla program som väver in positiva budskap till ditt undermedvetna.

En speciell kombination av Theta-ljudvågor och isokroniska toner är harmoniskt sammanfogade med lugnande musik för att höja mottagligheten. Denna speciella hjärnvågsteknologi har anpassats för att påverka dina hjärnvågor, och ditt undermedvetna blir därmed hyper-mottagligt för nya idéer. Theta-ljudvågor och suggestioner till ditt undermedvetna samsas på ett djupt plan för att förhöja din självkänsla och din kreativitet.

Du kommer att märka en ansenlig skillnad när det gäller ditt tänkande och dina attityder. Din kreativitet kommer att öka. Tidigare tvivel och hinder löses upp. Du kommer helt enkelt att tänka positivt. Resultaten är livsförändrande.

Vad är det undermedvetna?

Ditt undermedvetna är ansvarigt för alla de automatiska processer som vi oftast inte tänker på, inklusive instinkter och vanor. Ditt undermedvetna styr din kropp och din hälsa - såväl fysiskt som känslomässigt. Ditt undermedvetna är påverkbart, vilket är något som kan användas konstruktivt. Man skulle kunna säga att det undermedvetna är länken mellan ditt sinne och din kropp. Det har gjorts beräkningar som visar att majoriteten av alla sjukdomar har en psykisk orsak, vilket då innebär att positiva förändringar i det undermedvetna kan befrämja hälsan.

Att åstadkomma förändringar i det undermedvetna är mycket lättare om vi är i ett avslappnat tillstånd. Det är därför som självhypnos blir så givande. Genom självhypnosen är det möjligt att nå ner till det undermedvetna och där tillvarata länken mellan sinnet och kroppen.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone