Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Champagneflickan
Isbn: 978-87-2619-712-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Memoarer & Biografier Romantik
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Champagneflickan

Caroline är 19 och har precis börjat plugga juridik i Lund. Plötsligt står hon handfallen inför en enorm skuld och måste fatta ett livsavgörande beslut. För att försörja sig börjar Caroline jobba som strippa i Köpenhamn och innan hon vet ordet av det känns det svenska vardagslivet och akademin väldigt avlägset. Men när en av hennes kollegor blir brutalt mördad tvingas hon att stanna upp och omvärdera sin nya livsstil.

Champagneflickan är den sanna historien om hur en ung svensk kvinna hamnar mitt i sexindustrin i Köpenhamn. Det är en självbiografi som inte bara skildrar en nyanserad verklighet av sexbranschen, utan även en industri som präglas av såväl fördomar som romantiska föreställningar. Med stor berättarglädje och självdistans går Caroline Grimwalker (fd. L. Jensen) på djupet med hur det är att leva och verka inom porrbranschen och samhällets mer undanskymda kretsar.

Caroline Grimwalker (fd. L. Jensen) (f. 1978) är författare och har tidigare studerat psykologi och juridik. Hon debuterade med Champagneflickan år 2008, en självbiografi om hennes tid som strippa i Köpenhamn. Hon har sedan dess gett ut ytterligare nio böcker och kallas för Sveriges skräckdrottning. Nu arbetar hon främst som spökskrivare och medförfattare samt undervisar i flera kurser i kreativt skrivande på Linnéuniversitetet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone