Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Greppet
Isbn: 978-91-7829-399-5
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2019

E-bok

Greppet

Så otroligt härligt det var att simma här ute på djupt vatten, tänkte Helena. Men vad var det? Foten satt plötsligt fast som i ett skruvstäd och det gjorde så ont. Hade hon fastnat mellan stenar? Men stenar rör sig inte …

Våren är varmare än på många år och badsäsongen har börjat rekordtidigt. En av dem som gläds åt det är mannen som kallar sig Triton. Han älskar att leka Gud i havet och få avgöra vem som ska få leva och vem som ska dö. Samtidigt som han beger sig till den skånska lilla badorten dyker en annan man upp där. Två män med helt olika bakgrund, men lika hänsynslösa. Gemensamt har de greppet.

”Greppet” är den tionde fristående delen i serien om kriminalkommissarie Joakim Hill och hans kolleger vid polisen i Helsingborg. Den här gången får Hill ett fall som inte liknar någonting annat, och medan vanmakten sprider sig är han på väg att tvingas offra sin familj.

Bodil Mårtenssons böcker om kriminalkommissarie Joakim Hill har ofta jämfört med Sjöwall-Wahlöös klassiska deckare. De förenar spänning med både humor och psykologisk trovärdighet, ofta i vardagsnära situationer.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone