Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Konsten att dö
Isbn: 978-91-7829-383-4
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2019
Narrator: Kjell "Coach" Bengtsson
Length: 12 hours 23 minutes

Audiobook

Konsten att dö

En stuga uppe på Söderåsen har brunnit ner nästan till grunden. Grannfrun, Anna Svensson, vittnar om att huset den senaste tiden varit bebott av någon helt annan än ägaren. En udda och skygg person.
I stugan hittas en svårt förkolnad kropp, som snart identifieras som den välkände konstnären, Per Vagnman. Problemet är bara att Per sedan ett par år tillbaka är formellt dödförklarad efter en drunkningsolycka …
När fler mord sker riktas misstankarna mot Lise. Men är hon verkligen inblandad? Och vem är den mystiske italienske konsthandlare som plötsligt dyker upp?

”Konsten att dö” är den fjärde fristående delen i serien om kriminalkommissarie Joakim Hill och hans kolleger vid polisen i Helsingborg. Det är en rapp och tät thriller, om en värld där cynism, svek och girighet fått styra alltför länge.

Bodil Mårtenssons böcker om kriminalkommissarie Joakim Hill har ofta jämfört med Sjöwall-Wahlöös klassiska deckare. De förenar spänning med både humor och psykologisk trovärdighet, ofta i vardagsnära situationer.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone