Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Konsten att dö
Isbn: 978-91-7829-383-4
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2019
Uppläsare: Kjell "Coach" Bengtsson
Length: 12 timmar 23 minuter

Ljudbok

Konsten att dö

En stuga uppe på Söderåsen har brunnit ner nästan till grunden. Grannfrun, Anna Svensson, vittnar om att huset den senaste tiden varit bebott av någon helt annan än ägaren. En udda och skygg person.
I stugan hittas en svårt förkolnad kropp, som snart identifieras som den välkände konstnären, Per Vagnman. Problemet är bara att Per sedan ett par år tillbaka är formellt dödförklarad efter en drunkningsolycka …
När fler mord sker riktas misstankarna mot Lise. Men är hon verkligen inblandad? Och vem är den mystiske italienske konsthandlare som plötsligt dyker upp?

”Konsten att dö” är den fjärde fristående delen i serien om kriminalkommissarie Joakim Hill och hans kolleger vid polisen i Helsingborg. Det är en rapp och tät thriller, om en värld där cynism, svek och girighet fått styra alltför länge.

Bodil Mårtenssons böcker om kriminalkommissarie Joakim Hill har ofta jämfört med Sjöwall-Wahlöös klassiska deckare. De förenar spänning med både humor och psykologisk trovärdighet, ofta i vardagsnära situationer.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone