Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Ödets trådar
Isbn: 978-87-2617-935-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2019
Uppläsare: Ida Gyllensten
Length: 2 timmar 13 minuter

Ljudbok

Ödets trådar

På ett barnhem i den peruanska regnskogen arbetar svenskan Maria. Det finns inga vägar in i staden och den heta, fuktiga luften är inget man vänjer sig vid i första taget. Ändå har hon gjort sig hemma och till och med blivit lite smått förälskad. Det där sista försöker hon tänka bort, men att ignorera känslorna för den charmige Juan är inte direkt lätt.

En dag dyker en okänd flicka upp på barnhemmet. Hon presenterar sig som Rosy och är i desperat behov av skydd. Snart visar det sig att hon befunnit sig på fel plats vid fel tillfälle och är på flykt från en ökänd gringo, vars brutalitet satt djupa spår i lokalbefolkningen. Trots att det betyder att de måste sätta sina egna liv på spel så väljer Maria och hennes vänner att hjälpa Rosy. Men när flickan plötsligt försvinner spårlöst hamnar de i en kamp mot klockan. Kommer de hitta henne innan det är försent?

Ingrid Kampås, född 1957, är en svensk författare, skribent och sjuksköterska. Hon är verksam inom flera genrer och skriver även noveller och essäer för olika tidningar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone