Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Besökaren
Isbn: 978-91-7697-524-4
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2019

E-bok

Besökaren

Det närmar sig midsommar i det idylliska villaområdet nära Skogssjön. Rebecka är djupt försjunken i sitt senaste uppdrag – att teckna ett bokomslag. Men mannen som smyger utanför hennes hus och lämnar makabra presenter i brevlådan gör att hon allt oftare känner sig iakttagen. Vem är besökaren som slår upp sitt läger i skogen?
Rebecka går upp i sitt arbete på ett gränslöst sätt, gradvis tappar hon kontrollen över skillnaden mellan fiktion och verklighet. Flickan med barnet som tränger sig in i hennes tillvaro, varifrån kommer hon?
När de vuxna barnen kommer hem till midsommar ställs Rebecka inför sina egna bortljugna sanningar: Vem är mannen i skogen, mamma?
Rebecka tvingas kämpa både för sin heder och för sin dotters liv när mörka familjehemligheter kommer upp till ytan.

Besökarenär den fristående fortsättningen påLifterskanoch en spännande psykologisk thriller om förbjudna känslor och slutligen också om en hämnd som hotar att förgöra allt och alla i sin väg.

 

CANNIE MÖLLER gjorde sin romandebut 1983 med ungdomsbokenKriget om källan. Sedan dess har det blivit ett tjugotal romaner, bland annat AugustnomineradeBalladen om Sandra EssochMed himlen som tak, för vilken Cannie belönades med Nils Holgersson-plaketten.Besökarenär den fristående uppföljaren tillLifterskansom utkom 2018.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone