Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Där kyrkklockorna tystnat
Isbn: 978-91-7557-764-7
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2019

E-bok

Där kyrkklockorna tystnat

Efter ett storskaligt attentat mot EU:s högkvarter hittas underrättelseoperatören Axel Hägerstedt medvetslös bland de rykande ruinerna. I de spanska territorierna på Nordafrikas kust har gränskontrollerna brutit samman och väpnade grupper utmanar den rådande samhällsordningen. Jakten på förövarna inleds i ett kaotiskt Bryssel, skrupulösa politiker lägger skulden på säkerhetstjänsten och Axels agerande hamnar under lupp.

Där kyrkklockorna tystnatär en högaktuell politisk thriller. Det är andra boken i en trilogi och fristående uppföljare tillSkymning över Europasom nominerades till Europeiska bokpriset.

ALEXANDER KOISTINEN född 1969, är reservofficer med internationell tjänstgöring på Balkan och i Västafrika i bagaget. Han har också civilingenjörsexamen från KTH. Han kände tidigt att det saknades något inom den svenska spänningslitteraturen och ambitionen blev att skriva böcker som inte väjde för kontroversiella frågeställningar och som kunde bidra till den ständiga debatten kring säkerhetspolitik, försvar och Europas framtid. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone