Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Trygg och djup sömn
Isbn: 978-91-9849-267-5
Förlag: Soul Sisters Production
Kategori:
Pedagogik Filosofi
Tillgänglig sedan: mars 2019
Uppläsare: Cathrin Nilsson
Length: 21 minuter

Ljudbok

Trygg och djup sömn

Trygg och djup sömn

Varmt välkommen till denna vägledda meditation som är skapad för att hjälpa dig att sova djupt, tryggt och skönt varje natt eller när helst på dygnet som det är dags för dig att sova. Varje gång som du lyssnar på denna vägledda meditation så kommer du sova riktigt gott.

För att få full effekt, föreslår jag att du lyssnar på denna meditation med hörlurar på, då den innehåller deltavågor, som hjälper dig att kunna varva ner din tankeverksamhet och fokusera på att få slappna av och sova djupt och tryggt, så att din kropp kan få återhämta sig och släppa allt som inte servar dig och ditt fysiska och psykiska tillstånd.

När du följer mina enkla instruktioner och tillåter dig att gå in i en djup, skön och trygg avslappning, som sedan övergår till en djup och stärkande sömn, kommer du att kunna ta emot alla upplyftande, stärkande suggestioner som jag kommer att ge dig. Suggestioner som gör att du kan släppa alla tankar som gör att du har svårt att sova. Oro, planering, struktur och allt som ska göras. 

Du kommer genom att använda denna vägledda meditation skapa hälsosamma sömnrutiner, som kommer att serva dig i ditt dagliga liv. Du kommer på dagarna känna dig piggare, gladare och ha den här sköna rena känslan av att tänka klart, allt det här för att du tar ansvar för din sömn och ditt liv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone