Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Daddy's girl - andra akten
Isbn: 978-87-2614-922-7
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Daddy's girl - andra akten

'Han går ner på knä, tar armen om midjan på henne och greppar tag i hennes lår, men hon makar sig loss. Han får återigen tag om hennes midja, men hon drar ifrån. Hon flinar mot honom. Ögonen är vilda. På nytt för han armen runt henne och när han når fram till att fingra henne på klitoris upphör hon helt att göra motstånd.'

Louise och Johnny har fortsatt sitt förhållande bakom ryggen på Louises mamma Karin. Karin tror fortfarande att det är hon som tillfredsställer Johnny, men i själva verket är det Louise som tillgodoser hans behov. De gör varandra fullkomligt galna och deras lust är omättlig. När Karin åker bort över helgen får de huset för sig själva. Louise darrar av längtan efter sex och passion. En helg de sent ska glömma.

Alexandra Södergran är en svensk anonym författare till noveller. Hennes texter behandlar ofta tabubelagda ämnen på ett spännande och nytänkande sätt. Framför allt intresserar hon sig för erotik och närmar sig genren på ett sätt som både överraskar och underhåller läsaren. Hon har gett ut ett 20-tal erotiska noveller.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone