Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Kedjans svaga länk
Isbn: 978-91-8893-167-2
Förlag: Vulkan Bokförlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2019

E-bok

Kedjans svaga länk

Två partiledare som utpressas att hoppa av regeringsförhandlingarna för att inte deras lik i garderoben ska offentliggöras. En kristen sekts våldsamma kamp mot homosexuella. En skrupellös företagsledare som förföljs av ett hämndlystet brottsoffer.

Det är några av historierna i den andra delen om det kriminella nätverk i Stockholm som styrs av den serbiske krigsförbrytaren Viktor Kadric. I toppen på organisationen fanns även höga representanter från det svenska rättsväsendet.

Nätverket jagas av SI-enheten under ledning av den hårdföre och okonventionelle kriminalkommissarien Christer Gustafsson. Till sin hjälp har han poliser som brottas med svåra personliga problem. Samhället står inför stora utmaningar efter det blodigaste riksdagsvalet i mannaminne och det politiska läget verkar helt låst. Polariseringens
tid är här.

Det blir alltmer uppenbart för båda sidor att det viktigaste är att identifiera och vidta åtgärder mot kedjans svaga länk. Såväl i den egna organisationen som hos motståndaren.

Kedjans svaga länk är den andra delen i serien som inleddes med Sprickan bakom fasaden.

"Mina fördomar besannas för varje dag. Jag hatar att ständigt ha rätt. Ragnarök står inte för dörren. Vi är redan där. Lukta, så känner du svaveloset!" Kriminalkommissarie Christer Gustafsson



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone