Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Station K
Isbn: 978-91-8891-713-3
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Station K

När det otänkbara blir fullt möjligt …

 

Lovisa Andersson var en gång en fullt fungerande person som av någon anledning tappade greppet om livet. Hon lämnade man och barn och är nu hemlös med en mängd katter som enda sällskap.

      Hennes dotter Petra jobbar på ett läkemedelsbolag och är på väg upp i karriären. Hon väntar barn men det uppstår märkliga komplikationer kring graviditeten, komplikationer som väcker frågor om mammans förflutna.

      Petras jakt på svar leder längst ut i den vackra men öde ytterskärgården utanför Stockholm där det gömmer sig en dyster holme med en grym historia. Förr fanns en hemlig militäranläggning där vars skoningslösa forskningsexperiment till varje pris måste hållas hemliga.

      Vad hände egentligen Petras mamma? Vad har kustjägare med parasitsjukdomen toxoplasmos att göra? Och vad vill den extremt viljestarke katten Fabian? 

      Allt verkar hänga ihop…

Sagt om tidigare böcker: 

Om Fjärilspojken:

En vindlande berättelse bakåt i tiden, men också en skräckfylld, bitvis fantastisk historia om gamla drömmar och nuets fasa. 

Lotta Olsson, DN

Inte bara ett halsbrytande äventyr, utan också en ond saga om vänskap, vetenskap, makt och vanmakt. 

Kulturbloggen   

Om Burflickan:

Burflickan är en unik spänningsroman med ett helt nytt grepp, starka karaktärer och hög spänningsfaktor. En bok att sträckläsa, en bok som väcker tankar, en bok att minnas. 

Anna Jansson, författare   

"Oj så bra. Betyg 5/5."  

Svenska Böcker  

OM FÖRFATTAREN

Peter Stjernström bor växelvis i Stockholm och på När på sydöstra Gotland. Station K ingår i en serie spänningsromaner som bygger på naturvetenskapliga gåtor och fenomen. Med skräckartade twister placerar han läsarna i ett ingenmansland där det otänkbara blir fullt möjligt. Vardagen vänds upp och ner. Tidigare böcker i serien är Fjärilspojken och Burflickan som har gemensamt tema och persongalleri. Station K är helt fristående och introducerar nya huvudpersoner.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone