Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Död Mans Vinter (Drystoll 3)
Isbn: 978-91-8823-167-3
Förlag: UPPER ROOM FÖRLAG
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Död Mans Vinter (Drystoll 3)

När vinterns kallaste dagar närmar sig håller den en gång så stolta huvudstaden DRYSTOLL sakta på att slitas mitt itu. En girig och självisk furste vill radera de tre ländernas gemensamma makt om staden för att behålla allt för sig själv. Samtidigt har en svartkonstnär riktat in sig på att förinta platsen.
Arthus Dunkel lyckades efter svåra omständigheter återvända hem, men känner sig nu mer lurad än någonsin efter att omedvetet ha bidragit till furstens fientliga maktövertag. Samtidigt som hans bäste vän sitter häktad och väntar på att delta i en redan uppgjord strid, har Arthus ändå lyckats få ett försprång på både fursten och svartkonstnären.
Gömd av Arthus med ett strängt förbud att gå ut, sitter nämligen Bronos och väntar på det rätta tillfället att återta sin plats som arvtagare. Men trots att han känner sig förberedd, delar ingen med sig om vad som håller på att ske utanför dörrarna till hans gömställe. Det enda han kan göra är att sitta och vänta - vilket långsamt leder till mer problem.
Medan Arhus i sin ångest tror sig stå ensam med att vilja hämnas, tvingas Demile borta på den Försvunna kontinenten motvilligt slå sig ihop med den labila rovängeln Tekole.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone