Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Bettys resa
Isbn: 978-91-7771-128-5
Förlag: Printz Publishing
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok

Bettys resa

Betty Svan är tillbaka!  

Stockholm går mot vårens ljus, och Betty Svan ska äntligen sälja in sina drömmars tidning till förlaget: Love, Betty, ett månadsmagasin med fullt fokus på kärleken! Men vd:n säger blankt nej, och Bettys karriärdrömmar jämnas med marken. Samtidigt gifter sig bästisen Kristin, men när maken Erik inte kan följa med på bröllopsresan finns det plötsligt en biljett över till Maldiverna.   

Under solens heta strålar briserar nyheten om att Bettys tidigare chef Renée ska starta en tidning – med fullt fokus på kärlek! Betty fylls av revanschlust, och tillbaka i Stockholm gör hon upp en plan för hur hon ska komma vidare med sitt drömprojekt, samtidigt som hon försöker balansera privatlivet med kärleken till Henrik och de dubbla känslorna inför pappan som klev in i hennes liv alldeles försent. Och Ragnar verkar i sin tur ha planer för Betty. Planer som kommer att överraska henne rejält …

Marie-Louise Marc är ny stjärna på den svenska feelgood-himlen! De två första delarna i serien om Betty Svan har sålt i över 30 000 exemplar och väckt stor uppskattning hos både läsare och kritiker. Expressen Söndag har kallat Marcs stil för ”rapp, rolig och utan en död minut”, och den avslutande delen är minst lika varm och fnissig må bra-läsning som de tidigare böckerna!  

”Det är lite som en svensk Love Actually. Och mycket humor – både feelgood och feelhappy!” – EXPRESSEN SÖNDAG

 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone