Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Morfarn som aldrig blev stor
Isbn: 978-91-9850-921-2
Förlag: Funkibator förlag
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: december 2018

E-bok

Morfarn som aldrig blev stor

Lilla Qu hälsar ofta på hos morfar Röran, han heter egentligen Göran, men rörigt är vad det är. Mormor säger att morfar är som en liten pojke inuti. Han springer omkring och hans tankar likaså. Qu funderar på om morfars tankar kan pausas. Skulle han kunna bli mer still? Finns det några sätt…?

Josefin Ringbom är född 1980 och bor i Visby med sambon och deras tvillingsöner. Hon arbetar som personlig assistent, målar, skriver och föreläser. Josefin trivs som bäst när hobby och arbete förs samman.

Hon har både skrivit och illustrerat sin debutbok. Det har dock inte alltid varit en självklarhet att det skulle bli så. Intresset för konst har hängt med länge, men skrivandet har varit en större utmaning. Josefin gick från att känna att allt snurrar i huvudet och inte kommer ut på rätt sätt, till att få hjälp att öppna luckan in till ordförrådet när hon 2015 fick sin ADHD-diagnos. Hon startade bloggen Hudlös och Skitstark, ord som även beskriver hennes personlighet. Det har krävts stor styrka för att få behålla den känslomässiga delen av sig själv.

Karaktären Morfarn är baserad på hennes pappa, artisten och allkonstnären Göran Ringbom.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone