Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Passion i spegelglaset
Isbn: 978-87-2609-026-0
Publisher: LUST
Category:
Romance
Accessible since: October 2018
Narrator: Fredrika Eriksson
Length: {0} hours {1} minutes 22 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Passion i spegelglaset

”När tågtoalettens dörr öppnas har jag fått in min hand innanför trosorna och har två fingrar inuti min slida medan jag juckar hårt mot bänken. Chockad och otroligt generad vänder jag på huvudet och ser vem som öppnat dörren som jag nyss var säker på att jag hade låst. Självklart är det han. Lång, gänglig, senig. Och det viktigaste för tillfället – med en pulserande bula i jeansen.”

Protagonisten ska åka på en sju timmar lång tågresa, vad hon inte vet är att han kommer sitta där. En kille som får hennes kropp att reagera så starkt att allt blir till en dröm.

Passion i spegelglaset tar läsaren med sig på en expedition genom den sexuella fantasin och den intensiva attraktionen till en främling. Det är en skildring av lust och blind åtrå som inte går att stoppa. Det är en erotisk novell om den kvinnliga njutningen och det omättliga begäret.

Malin Edholm är utbildad genusvetare och vill skriva erotiska noveller som på något sätt bryter eller utmanar normen. Malin Edholm har skrivit flera erotiska noveller.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone