Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Vågat 4: Musan
Isbn: 978-87-1195-597-0
Publisher: LUST
Category:
Novels Romance
Accessible since: April 2018

E-book

Vågat 4: Musan

"Hon bara stod och lät sig kläs av, plagg för plagg. Och hon lät sig föras bort till soffan och viljelöst arrangeras som Xenia ville ha henne. En arm lätt över pannan, en hand på mellangärdet och vinklade ben, brett isär."

Lektor Ingrid Bromley bestämmer sig för att hyra ut en del av sitt sommarhus vid Västerhavet till Xenia. Den unga konstnären med den ljusa hyn och det stora, röda håret skapar oro i Ingrids lugna, välordnade liv. När den sensuella Xenia ber Ingrid sitta modell känner sig Ingrid sedd. Och så börjar hon känna något annat också ...

I de vackra, ärvda sommarhusen vid Grå Klit andas sommargästerna in dofterna från Västerhavet och njuter av solen, precis som deras familjer har gjort i flera generationer. Men vi befinner oss i slutet av 60-talet och luften vibrerar av oro och en okänd frihetskänsla, och oväntade spänningar uppstår. Erotikens förvandlande kraft är oemotståndlig och sommarfolkets liv tar helt nya riktningar i form av sex, romantik och ändrade livsöden.Sommarfolket är en erotisk serie i sex delar.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone