Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Vågat 2: Smaken av honom
Isbn: 978-87-1195-595-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: April 2018

E-book

Vågat 2: Smaken av honom

"Och så var Frederiks läppar där, och Ulf öppnade munnen, tog emot Frederik, ville sluka honom. Yrseln var borta, ersatt av en hamrande puls och en alltmer dominerande känsla av styvnande bröstvårtor och stenhård erektion."

Ulf Viig sitter ensam i sitt sommarhus. Solbjörg har lämnat honom och han försöker skriva på sin bok. Sommarhusområdet är i stort sett öde, men så dyker Ulfs sommarhusgranne upp, författaren Frederik Mörk. De tre möts och Ulf upptäcker sidor och begär hos sig själv som skakar om honom i själen.

I de vackra, ärvda sommarhusen vid Grå Klit andas sommargästerna in dofterna från Västerhavet och njuter av solen, precis som deras familjer har gjort i flera generationer. Men vi befinner oss i slutet av 60-talet och luften vibrerar av oro och en okänd frihetskänsla, och oväntade spänningar uppstår. Erotikens förvandlande kraft är oemotståndlig och sommarfolkets liv tar helt nya riktningar i form av sex, romantik och ändrade livsöden.Sommarfolket är en erotisk serie i sex delar.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone