Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Lycka och livsstilslögner på landet
Isbn: 978-91-7749-029-6
Förlag: Modern Audio AB
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2018
Uppläsare: Malin Molin
Length: 8 timmar 6 minuter

Ljudbok

Lycka och livsstilslögner på landet

Det är sensommar när Emma anländer till Ängsbacka och sitt nya, härliga lantliv i mormors charmiga trävilla utanför Kalmar. Men mormors gamla hus visar sig vara svårare att ta över än hon hade tänkt sig. 

Shirin bor i Vasastan och försöker få ihop ett liv för sig och dottern Isobel i tre olika lägenheter, där hon lägger vardagspusslet tillsammans med sitt ex Sven, hans nya tjej Tone, sin egen ny stora kärlek Aron och hans två barn Noomi och Theo. Dolly har flyttat till Norrtälje och är internets senaste fixstjärna, där hon uppdaterar sina följare med horoskop och designade bärsjalar minut för minut. Men är hennes råd verkligen att lita på? 

"Lycka och livsstilslögner på landet" är den andra, fristående delen i feelgood-serien om de tre vännerna och mammorna Emma, Shirin och Dolly och deras försök att få ihop sina liv och livsstilar. Romanen kretsar kring vår längtan efter ett lugnare liv samtidigt som vi hungrar efter bekräftelse och perfektion. Om att vilja konsumera mindre, samtidigt som man vill ha allt. 

ANNA WINBERG är en svensk författare bosatt i byn Lerkaka på Öland med sin man och sina två söner Isidor och Hektor. Lycka och livsstilslögner på landet är hennes tredje roman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone