Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat (Tredje boken om Ivy Pocket)
Isbn: 978-91-7781-199-2
Förlag: Modernista
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: april 2018

E-bok

Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat (Tredje boken om Ivy Pocket)

Ända sedan Ivy Pocket råkade bli ägare till den magiska Klockdiamanten har hon jagats, lurats, kidnappats, spärrats in och hamnat i klorna på ett par alldeles förfärligt olämpliga adoptivföräldrar.
Tack och lov att Ivy är en sån som alltid landar på fötterna för nu måste hon använda all sin slughet och slutledningsförmåga till att rädda sin bästa vän Rebecca som hålls inspärrad i en skrämmande parallellvärld.
Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat är den sista delen i Caleb Krips festliga och spännande succétrilogi om den lika hopplösa som härliga tjänsteflickan Ivy Pocket. Med sina uttrycksfulla illustrationer av Barbara Cantini är det här oemotståndlig läsning för barn från nio år och uppåt.

CALEB KRISP är en australisk barnboksförfattare som har gjort succé världen över med sin fantasisprudlande och rikt illustrerade serie om den tolvåriga tjänsteflickan Ivy Pocket. Den första boken, Vem som helst utom Ivy Pocket, översattes till 23 språk. I USA och England har Ivy Pocket-böckerna bland annat jämförts med Lemony Snicket och Neil Gaiman.
Filmrättigheterna till serien har sålts till Paramount Pictures och filmen kommer att produceras av teamet bakom Hungerspelen och Cinderella.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone