Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Solo
Isbn: 978-91-7795-000-4
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2018

E-bok

Solo

Böckerna om vice poliskommissarie Axel Steen har blivit en deckarsuccé att räkna med på topplistorna.

I Solo är Steens liv i en brant nedåtgående spiral när hans chef, Jens Jessen, får ett tips: Den ryska maffian har lyckats placera en mullvad centralt i den danska polismyndigheten. Vem går det egentligen att lita på?

Jens Jessen börjar diskret undersöka frågan, och till slut finns fem namn på hans lista över misstänkta. Bland dem är Axel Steen, vars accelererade narkotikamissbruk och nära kontakt med Nørrebros kriminella kretsar bidrar till att göra saken värre.

Axel närmar sig botten och överskrider sina personliga gränser i en desperat kamp för att rädda sitt redan tilltufsade rykte. Till råga på allt spelar hans ex-fru, Cecilie, en avgörande roll i frågan.

Jesper Stein föddes år 1965 i Århus. Han har tidigare arbetat som journalist på Jyllands-Posten men är i dag författare på heltid. 2012 publicerades hans debutroman, Uro, som fick strålande recensioner. 2013 släpptes del två, Bye Bye Blackbird. Båda böckerna finns utgivna på svenska och i flera andra länder. Solo är bok tre i serien om Axel Steen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone