Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Isadora Moon börjar skolan
Isbn: 978-91-9809-937-9
Förlag: Texicon Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

Isadora Moon börjar skolan

En fantasifylld saga om att utforska och hitta sin egen väg.

Isadora Moon är speciell för att hon är annorlunda. Hennes mamma är en älva, och hennes pappa är en vampyr och hon är lite av varje. Hon älskar natten, fladdermöss och sin svarta balettkjol, men hon älskar också solskenet, sitt trollspö och sitt favoritgosedjur Rosa Kanin, som hennes mamma trollat till liv.

Varje morgon ser Isadora på medan människobarnen går förbi deras hus på väg till skolan. Trots att barnen ser väldigt snälla ut och verkar ha kul, är hon ändå glad att hon är en vampyrälva, för vampyrälvor behöver inte gå i skolan. Isadora fyller dagarna med att flyga, göra trollkonster, dansa och ha kul med Rosa Kanin. Men en dag får hon veta att det är dags för henne att börja skolan. Men det är långt ifrån självklart var hon hör hemma: i älvskolan eller i vampyrskolan, eller kan det finnas fler alternativ?  

I denna hysteriskt roliga berättelse får vi följa vampyrälvan Isadora när hon provar att gå i olika skolor, testar sina färdigheter och lär sig nya saker. Och vid hennes sida finns alltid Rosa Kanin.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone