Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Den nya kvinnan : harmoni, din relation med dig själv
Isbn: 978-91-7523-770-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: juli 2017
Uppläsare: Karin Isberg
Length: 2 timmar 45 minuter

Ljudbok

Den nya kvinnan : harmoni, din relation med dig själv

Kvinnor är idag starka och självständiga. Efter frigörelsen har vi på kort tid visat att vi är minst lika kompetenta som män; vi leder både oss själva, familjer, länder och företag.Kulturen som vi lever i uppmuntrar kvinnor att å ena sidan vara målmedvetna och ambitiösa. Å andra sidan förväntas vi leva upp till ytliga skönhetsideal där kvinnor ständigt leende, passiva utställningsföremål.Någonting skaver. Hur mycket vi än åstadkommer och hur vackra vi än gör oss, känner vi oss aldrig tillräckliga. Ska livet inte vara mer än så här? Jo, det är klart att det ska.

Den här boken handlar om kvinnlighet och vad det egentligen innebär att vara kvinna. Det handlar om att du upptäcker nya sidor hos dig själv och finner mer harmoni i ditt liv.Livet är inte en att-göra-lista som du stressar för att pricka av. Livet är ett mysterium som du kan välja att slappna av i och njuta av.Den nya kvinnan är en klok, inspirerande och livsbejakande bok för alla kvinnor som vill utforska sig själva och sin feminina sida mera.

Karin Isberg är diplomerad livscoach, utbildad inom neurovetenskap och psykosyntesterapi. Hon bloggar om relationer och personlig utveckling på www.karinisberg.se samt är livscoach och svarar på läsarfrågor i tidningen MåBra.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone