Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Söndring
Isbn: 978-87-1173-980-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2017

E-bok

Söndring

En gång i tiden var Angelica en känd rocksångerska med lysande framtidsutsikter. Men när hon träffade sir Edwin Rice lades musikkarriären på hyllan, och nu, elva år senare, vill han skiljas. Han påstår att Angelica inte längre är kvinnan han gifte sig med. Han menar att hon förnedrar honom, men alltihop är förstås rena och skära lögner uppdiktade av makens advokat, Brian Moss. Angelica vet det eftersom Brian Moss också är hennes chef.

På kontoret hos Catterwell & Moss är Angelica en helt annan person. Där antar hon personligheten av sekreteraren Jelly White, som är nyckfull och viljestark. Men är Jelly bara ett oskyldigt alter ego eller är hon ett symptom på något större? Snart börjar Angelica undra om rösterna i hennes huvud kanske inte bara är röster. Kanske finns det egentligen flera personligheter inom henne. Men vem är då den sanna Angelica?


Fay Weldon var en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hennes böcker har nått stora internationella framgångar och är kända för sina skildringar av utsatta kvinnors liv och erfarenheter.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone