Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Marjorie, Grace och jag
Isbn: 978-87-1173-986-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2017

E-bok

Marjorie, Grace och jag

Chloe kunde aldrig ha föreställt sig att hennes liv skulle bli så otroligt komplicerat. Hon lever nu i ett äktenskap med Oliver, som ständigt bedrar henne med deras hushållerska Françoise. Deras familj består av fem barn, men endast två av dem är hennes biologiska. Hennes äldsta son, Inigo, är den ende som är Olivers. För att göra saken ännu mer komplex, har resten av barnen, inklusive Chloes dotter Imogen, en annan pappa – Patrick Bates. Patrick är en man som Chloe och hennes väninnor, Marjorie och Grace, genom åren har turats om att älska. Men nuförtiden är allt betydligt mer komplicerat, och ingenting tyder på att det kommer bli enklare inom en snar framtid …

"Marjorie, Grace och jag" är en skarpsinnig berättelse om tre kvinnor som försöker hålla sin vänskap intakt, samtidigt som de kämpar med att få vardagen att gå ihop.


"En fasansfull och hisnande rolig bok."
– Arbetarbladet

"Drastisk och rolig, underhållande och skarpsinnig."
– Helsingborgs Dagblad


Fay Weldon var en prisbelönt engelsk författare och dramatiker från Birmingham. Hennes böcker har nått stora internationella framgångar och är kända för sina skildringar av utsatta kvinnors liv och erfarenheter.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone