Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Solens triumf del 1
Isbn: 978-87-1170-779-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: May 2017

E-book

Solens triumf del 1

Sudan lider under en vårdslös härskare. Det är sent 1800-tal och ett uppror är i görningen. En karismatisk ledare har samlat trupper med målet att vinna staden Khartoum. Ryder Courtney finner sig strandad i staden mitt under brinnande krig, tillsammans med hundratals andra britter. För att rädda sitt liv slår han sig samman med svärdsmästaren Ballantyne.
 

I Solens triumf väver Wilbur Smith samman de tidiga Courtneyromanerna med den tredje sekvensen i serien om den mäktiga och äventyrliga familjen.
 

I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.

Wilbur Smith (f. 1933) är en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smith skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia i sina romaner, som både innehåller äventyr och romantik.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone