Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för Min snabba farmor
Isbn: 978-91-7569-686-7
Förlag: Books on Demand
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: maj 2017

E-bok

Min snabba farmor

I "Min snabba Farmor" händer det många knasiga saker i den lilla stugan på landet. Vi får lära oss att det är okej att man råkar trampa i klaveret och att det faktiskt kan glädja andra till på köpet! Ofta lägger barn märke till saker vi vuxna inte ser som något märkvärdigt. När barnen vet att det är okej att skratta om det råkar bli fel, blir de heller inte rädda för att våga testa nya saker. Välkommen med hem till min Farmor!

Emma Park är förskollärare. Hon härstammar från Bengtsfors, Dalsland men både bor och arbetar numera i Skärstad, Småland. Boken skrev hon för några år sedan men har inte förrän nu hittat den rätta samarbetspartnern. Under en termin arbetade hon tillsammans med Ulla Stigson och fattade tycke för hennes sätt att illustrera.

Själv har Emma lätt till skratt och har inget emot att bjuda på sina egna misstag.

Ulla Stigson är förskolläraren med många järn i elden. Hon härstammar från början från Dalarna men bor numera i Huskvarna. Förutom att Ulla är konstnär är hon full av idéer för både stora som små. Det är alltid många projekt och beställningsjobb på gång.

Ulla själv har en väldigt positiv syn på livet och tycker sällan att det blir tråkigt.





Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone