Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Omslagsbild för En bok om vädret : från antarktisk kyla till ökenhetta (PDF)
Isbn: 978-91-8739-764-6
Förlag: Nicotext
Kategori:
Unga vuxna Historia Resor & geografi Naturvetenskap Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: april 2017

E-bok

En bok om vädret : från antarktisk kyla till ökenhetta (PDF)

EBOK, PDF-format 
ISBN 9789187397646 

<a href="https://www.adlibris.com/se/bok/en-bok-om-vadret-fran-antarktisk-kyla-till-okenhetta-9789187397226">Den fysiska boken finns att köpa på Adlibris, här!</a><br><a href="https://www.bokus.com/bok/9789187397226/en-bok-om-vadret-fran-antarktisk-kyla-till-okenhetta/">Den fysiska boken finns att köpa på Bokus, här!</a>

Vädret har fyllt fler löpsedlar än kungen. Vädret är helt enkelt något som intresserar oss svenskar mer än någonting annat. Alla upplever det och har olika tankar kring det. Vi är alla amatörmeterologer som sitter på olika typer av väderkunskap. Men för att variera våra samtal om vädret kan denna bok underlätta.

En bok om vädret innehåller en mängd fakta om väder. Läs om cumulusmoln, växthuseffekt och allt om oväder. Lär dig förstå sjörapporten eller förutspå vädret när du tittar ut genom fönstret på morgonen.

I denna behändiga bok finner du allt om atmosfär till ösregn. Den innehåller även myter, rekord och citat. En bok som håller i alla väder helt enkelt.

Recensioner:
"Här finns mängder med uppgifter i uppslagsform om kända och mindre kända fenomen och rekord. [...] Det saknas verkligen inte samtalsämnen på temat väder! Boken har genomgående vackra illustrationer i färg."
Benny Kullinger, BTJ-häftet, nr 12 2017 

"Låt pratet om vädret bli till något roligare än kallprat. I den här boken får du lära dig om olika molnsorter och vad dessa förebådar om vädret. Samt intressant fakta om olika väderrekord och väderfenomen. Som avslutning finns en frågesportdel."
Husbil & Husvagn, nr 17 2016

"Den här boken behandlar många odlares (och andras) favoritsamtalsämne vädret! Imponera på din omgivning med din vetskap om mammamoln, saltstormar och skuggstrålar. Kunskap är kul!"
Allt om Trädgård, nr 2, 2017


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone