Jump to content
The library informs: ansök om låneuppgifter längst ned på denna sida
Cover for Utmattningssyndrom
Isbn: 978-91-7747-972-7
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
Philosophy Psychology Medicine & Health
Accessible since: April 2017
Narrator: Rolf Jansson
Length: {0} hours {1} minutes 38 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Utmattningssyndrom

Det kan vara svårt nog att känna sig utmattad eller utbränd och det är tur att gamla uppfattningar om att "allt sitter i huvudet" eller "det är bara att rycka upp sig" har fallit på skam.
Dock ligger det en sanning i att ditt undermedvetna har en central roll för ditt mående.
Dina tankar, känslor och beteenden påverkas i hög grad av ditt undermedvetna. Ditt undermedvetna är ansvarigt för alla de automatiska processer som vi oftast inte tänker på, inklusive instinkter och vanor. Ditt undermedvetna styr din kropp och din hälsa - såväl fysiskt som känslomässigt.
Ditt undermedvetna är påverkbart, vilket är något som kan användas konstruktivt. Man skulle kunna säga att det undermedvetna är länken mellan ditt sinne och din kropp.
Det har gjorts beräkningar som visar att majoriteten av alla sjukdomar har en psykisk orsak, vilket då innebär att positiva förändringar i det undermedvetna kan befrämja hälsan. Att åstadkomma förändringar i det undermedvetna är mycket lättare om vi är i ett avslappnat tillstånd. Det är därför som självhypnos blir så givande.

Genom självhypnosen är det möjligt att nå ner till det undermedvetna och där tillvarata länken mellan sinnet och kroppen, inte bara för att läka på det fysiska planet, utan också för att påverka känslor och ändra självbegränsande föreställningar till positiv kraft.
Om du lyssnar regelbundet på detta program så kommer du att

Kunna slappna av på ett djupt plan 
Känna dig bättre inombords
Återfå den balans som är så viktig för återhämtning

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone